Rak: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Pravi je trenutak da tražite nove mogućnosti, nove saradnike, da kopate i rukama i nogama da otvorite sebi dogovore i poslovne projekte koje ste “pikirali”. Nemojte da vas iznenadi ukoliko sve bude išlo “na skokove” – korak naprijed, korak nazad. Samo polako i istrajno i izguraćete ono što želite.

Neki dogovori mogu biti promijenjeni ili iskomplikovani, bukvalno, u posljednjem trenutku, ali to ne znači da od njih treba odustati. Samo treba promijeniti taktiku ili pristup saradnicima i ubrzo će se situacija riješiti.

Ljubav. Ukoliko ste u vezi ili u braku, nije savršeno, ali nije ni toliko loše. Zbog kvadrata retrogradnog Marsa sa Uranom može povremeno dolaziti do burnih, ali kratkotrajnih rasprava, ali ostali nebeski aspekti su na vašoj strani i uglavnom će vam donositi korektan odnos i solidnu komunikaciju sa voljenom osobom. Još ako budete mogli da otputujete negdje zajedno – sva nervoza će otići samo na planiranje putovanja, a provod će biti više nego dobar!

Ukoliko ste sami, jedino što treba izbjegavati jesu neke avanturice sa zauzetim kolegama – od tog posla neće biti ništa ni valjano ni trajno. Lijepu energiju koju nosite trenutno usmjerite na nova poznanstva, na izlaske i na dobar provod. I ljubav je tu, nije daleko od vas!

Zdravlje. Uglavnom vrlo dobro. Manje smetnje sa crijevima i varenjem ili bolovi u želucu kod starijih pripadnika ovog znaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info