Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Dobre pozicije da se tokom ove sedmice konačno prevaziđu neki problemi koji su kočili realizaciju planova i projekata. Situacije će se otvoriti skoro pa same od sebe i pogurati vas ka vašem cilju.

Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana – uspijevate da završite sa svim poslovnim obavezama pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje. Neke vaše ideje ili kreativna rješenja mogu se dopasti nadređenima.

Ljubav. Jako malo truda je dovoljno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa sa partnerom. Ali, ponekad je teško napraviti čak i taj prvi korak… Voljena osoba će pružiti ruku pomirenja ili spustiti loptu po nekim pitanjima već početkom sedmice, a vaše je samo da prihvatite i da uzvratite na isti način. Ova vam sedmica može donijeti jedan lijep predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban. Nemojte dozvoliti da prođe tek tako…

Za slobodne Ovnove o tvara se jedan divan momenat ove sedmice. Neko vam je dosad malim znacima pažnje pokazivao svoju zainteresovanost, a sada će se konačno i odvažiti da napravi prvi, konkretniji potez. Prihvatite ovu slatku igru – uživaćete u svakom trenutku!

Zdravlje. Pravilna ishrana je osnova da biste se tokom ove sedmice osjećali dobro. Starijim Ovnovima i onima koji su meteoropate – glavobolje, problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info