Lav: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Dobra sedmica da se saradnje učvrste, da se proširi poslovanje pa i da se naprave neki novi dogovori ili da se stari pretresu, promijene i poboljšaju. U nekom ste čudnom raspoloženju. Sve vam se čini da evo samo što nije nastupio VAŠ momenat, nestrpljenje vas drma, ambicije rastu.

Već primjećujete da je vaš uticaj na saradnike mnogo veći nego ranije i samo čekate pravi trenutak da sve to dodatno pojačate. Ako planirate početak privatnog posla, već ste ušli u vrlo ozbiljne pripreme. Još malo papirologije, i to je to.

Ljubav. Taj Mars, koji se nalazi preko puta vas, u polju ozbiljnih partnerstava, biće tu još dugo pa bi bilo fino da se što prije naviknete na ovaj tip energije koji dolazi od strane voljene osobe. Vjerovatno će vam povremeno izgledati da drago vam biće baš i nije “u vinkli” i da ima neuobičajeno ponašanje i postupke.

U jednom trenutku se ludira, kao nestašno dihete, u drugom prosto traži svađu svojim postupcima i riječima. Nemojte da dozvolite da vas, bilo jedna bilo druga, vrsta ponašanja izbacuje iz takta.

Što se tiče onih koji su slobodni, vama se sve nešto vrti oko posla. Bar da je to oko posla kako treba, ali i nije nešto naročito – prije su to neki sitni kontakti, neobavezne ponude i slično – nema šta da se probere.

Zdravlje. Nivo energije zavisi vam od toga kako se hranite. Što više povedete računa u tom segmentu – osjećaćete se bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info