Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Hoćete da sve situacije u poslovnom segmentu sredite i riješite odjednom, ali to ne ide baš na taj način. Žurite, a negdje ste i sami svjesni da samo djelimično možete završiti sa nekim zaostacima. Imate dosta posla, ali to vam izuzetno prija, jer odmah vidite rezultate svog rada.

Neki od vas su se bacili na rješavanje papiroloških pitanja i savjetuje vam se da ne odugovlačite – završite to tokom ove sedmice. Jači kontakti sa strancima koji su zainteresovani za poslovanje sa vama.

Ljubav. Nastavlja se period nekog finog i normalnog funkcionisanja u vašim emotivnim i bračnim relacijama. No i dalje vam se preporučuje da ovaj period iskoristite za ljetovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće, jer ćete na taj način ovaj pozitivan uticaj samo pojačati. Izbjegavajte priče o finansijama i ne pokrećite neke stare teme – i jedno i drugo vas mogu uvesti u negativno raspoloženje.

Što se tiče onih koji su slobodni, sedmica je vrlo aktivna po pitanjima prošlosti, pogotovo ako je osoba sa kojom ponovo stupate u kontakt neko ko ne živi u vašem gradu ili dolazi sa putovanja. Neki od vas čak mogu obnoviti stare emotivne priče. No, i da se to desi – doza opreza će postojati i pažljivo “osluškivanje” druge strane.

Zdravlje. Kod mlađih Jarčeva – vrlo dobro, prosto nemate ni na šta da se požalite. Stariji – neke sitnije hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info