Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Polje poslovne svakodnevnice jeste uzburkano i obaveza obavezu sustiže, što vam donosi, s vremena na vrijeme, mentalnu opterećenost i nervozu, ali uspijevate vi da se snalazite i “plivate” u ovim nemirnim vodama. Malo čvrstim stavom, malo lijepim riječima – sve sređujete.

Od ove će se sedmice jako aktivirati sve ono što se vezuje za dogovore sa stranim firmama. Takođe, neko sa kim ste ranije sarađivali ili bili u pregovorima, sada ponovo pokazuje tendenciju da pokrene poslovne projekte sa vama. Prihvatite.

Ljubav. Možda u svojoj glavi imate neka preispitivanja ili nedoumice, kada su partnerstva u pitanju, ali srcem i lijepim postupcima ste okrenuti ka voljenoj osobi i sigurno je da će odnos krenuti uzlaznom linijom.

Trudićete se da osobi do koje vam je stalo pokažete svoje prisustvo i emocije, da unesete dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. Ovo može biti izuzetno lijep period za vas dvoje pa ne skrivajte ono što osjećate!

Slobodni pripadnici ovog znaka – pozicije Venere i Mjeseca, u vašem polju ličnosti, na ulasku u ovu sedmicu obećavaju sve, samo ne dosadu i samoću! Sem lijepih novih poznanstava, sada možete da se okrenete i ka nekome iz svoje prošlosti – sva čuda su sada moguća!

Zdravlje. Nervni sistem je kod pojedinih Djevica prilično opterećen. Najbolji lijek je odmor ili pojačana fizička aktivnost koja vas opušta – šetanje, plivanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info