Blizanci: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Vaš vladar tokom ove sedmice već značajnije usporava, pripremajući se za svoj retrogradni hod. Neki od vas se upravo sada pripremaju za odmor, a oni koji ostanu na poslu imaće manje volje i elana nego inače. Po pitanju dogovora, sada treba biti više uključen, skoncentrisan, jer su moguće pogrešne procjene.

Takođe, obratite pažnju na sve ono što se vezuje za papirologiju i dokumentaciju, jer mogu početi da vam se potkradaju greške. Sedmica će biti mirna, ali će zahtijevati od vas uključenost i preciznost.

Ljubav. Vaša lutanja sa prijateljima, posvećivanje previše vremena drugim ljudima, a ne partneru, drugoj strani zaista bode oči. Možda nema nikakvog razloga za sumnju (mada kod pojedinih Blizanaca i nije sve baš toliko “čisto”), ali ona se javlja pa javlja, a samim tim javljaju se i opaske ili reakcije voljene osobe koje vama baš i ne odgovaraju. Mirom, strpljenjem i kompromisom sve će se dati riješiti lako – samo je potrebno da se nešto više potrudite.

Što se slobodnih tiče, otvorene su vam neke afere, neka neobavezna “druženja” ili eventualno kontakt sa bivšim partnerima. Ukoliko imate simpatiju, malo je vjerovatno da se bilo šta može konkretnije dogoditi. Samo povremena komunikacija i to je to.

Zdravlje. Više odmora i opuštanja će činiti da se dobro osjećate. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – obratite pažnju na krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info