Bik: Sedmični horoskop za period od 16.07.2018. do 22.07.2018.

0

Posao. Retrogradni Mars u vašem polju karijere u kvadratu je sa Uranom iz vašeg znaka pa najveću pažnju treba obratiti na odnose sa poslovnim partnerima i nadređenima. Sa ovim prvima ćete relativno lako – sa par lijepih riječi i malo usklađivanja sve će biti kako treba.

Problem će vam predstavljati nadređeni koji su u ovom periodu, blago rečeno, neurotični i samo što ne ujedaju. Sačuvajte svoj Bikovski mir i ne dozvolite da vas situacije isprovociraju – budite Ferdinand i gledajte svoja posla i sve će biti u redu.

Ljubav. Baš vam je fino, što se ljubavi tiče, ukoliko ste slobodni. Imate neku slatku, skoro pa svakodnevnu komunikaciju sa osobama koje su vam zanimljive. Realno gledano, sve vam je potaman. Niti ste nesrećno zaljubljeni niti patite za nekim, onako – poigravate se i uživate.

Osjećanja vas ne “drmaju” i u ovim danima možete baš lijepo da odmorite i mozak i dušu. Ukoliko uđete u neku emotivnu priču, više ćete biti vođeni razumom nego leptirićima u stomaku – i to nije loše, nimalo.

Ako ste zauzeti, primjedbe ili riječi koje imate na partnerovo ponašanje ili ne iznosite ili ih umotavate u neke šaljive obrasce. U prevodu – kažete ono što imate, ali na jedan zabavan i neposredan način.

Zdravlje. Obratite pažnju na način ishrane. Ukoliko ne budete više vodili računa u ovom segmentu, može doći do probavnih smetnji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info