Tri horoskopska znaka kojima je najteže preboljeti raskid

0

Prekid veze uvijek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom. Dok za neke to znači novi početak, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško zaboraviti prošlost pa se teže nose s prekidom od drugih. Evo kojima je najteže da prebole bivšu ljubav.

Rak


Osobe rođene u ovom znaku, uopšteno, teško podnose rastanke pa tako i one ljubavne. Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi te su skloni idealiziranju, zbog čega im prekid obično pada puno teže nego osobama rođenim u drugim znakovima zodijaka.

Lav


Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, ali za osobu koja ga ipak uspije osvojiti spremni su uraditi baš sve. Zbog toga, nakon prekida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povrijeđeni, puno teže stupaju u nove veze.

Strijelac


Iako su Strijelci po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. Ipak, jednom kada se nekome prepuste u potpunosti te ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i upoređuju sve potencijalne partnere s bivšim.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info