Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Od samog početka sedmice krećete udarnički i u tom tempu ćete i nastaviti. Kako dođete na posao sačekaće vas gomila obaveza i rješavanje raznih situacija koje, izgleda, samo vas čekaju.

Mlad Mjesec i pomračenje Sunca u vašem polju svakodnevnice donijeće napetost u kolegijalnim odnosima i onaj osjećaj da non stop jurite vrijeme i kasnite po svim pitanjima. No, svakako, pred vama otvaraju period kada će u poslovnom segmentu doći do promjena i to onih koje željno iščekujete. Strpljenja, Vodolije…

Ljubav. Odnos sa partnerom se smirio, utišao i tokom ove sedmice vas ne očekuju neki burni ispadi, bilo vas, bilo druge strane. No, i pored ovoga, vi ste nešto – ni tamo, ni ovamo. Sve vam smeta, poneki put imate osjećaj da smetate sami sebi, jer nešto ne štima u vašoj glavi, u vašim mislima.

Opterećujete se bez razloga, vrtite neke stare filmove u glavi bez ikakve potrebe. Pokušajte više da se opustite i iskulirate – em će biti lakše vama, em će odnos sa partnerom funkcionisati skladnije.

Ukoliko ste slobodni, trigon Venere sa Uranom, koji je suvladar vašeg znaka, može donijeti jedno lijepo poznanstvo i instant zaljubljivanje. Jeste da ovo više liči na avanturu, ali šta sad – ni to nije toliko loše, zar ne?

Zdravlje. Ako do sada niste, vrijeme vam je da nešto mijenjate. Po pitanju ishrane, po pitanju fizičkih aktivnosti, po pitanju “rezanja” loših navika…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info