Vaga: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Obim posla će se znatno povećati i biće potrebno da se maksimalno dobro organizujete da biste sve postigli. Mlad Mjesec se dešava u vašem polju karijere i sa jedne strane najavljuje nove poslovne uspjehe i velike promjene u narednim mjesecima.

S druge strane, u ovim danima može vam donijeti kontakte sa teškim osobama i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Neki od vas dobiće ponudu za posao ili projekat koji mogu raditi dodatno, pored tekućih redovnih obaveza.

Ljubav. Pošto je Venera, koja vlada vašim znakom, sada “iza vaših leđa”, ovo će se kod pojedinih Vaga odraziti kroz neku formu utišavanja i povlačenja, kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne mora da znači da ćete se prema partneru ponašati drugačije nego do sada, ali ćete sa više pažnje pratiti i analizirati svaki postupak druge strane.

Osjećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u voljenu osobu. No, biće i onih Vaga koje će pod dejstvom Urana poželjeti da malo razbiju svakodnevnicu pa će početi da flertuju sa jednom osobom, možda čak i uđu u neobavezni kontakt sa njom.

Što se tiče slobodnih, ovo je dobar period da odete na kraći odmor i upoznate nekog za jednu finu ljetnju avanturicu…

Zdravlje. Ovo bi bio dobar period da se malo rasteretite, odete na ljetovanje ili makar češće pravite neke pauze u poslu. Ukoliko to niste u mogućnosti – pravi je trenutak za pojačane fizičke aktivnosti, rekreaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info