Strijelac: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Slobodno računajte na naglo povećanje obima poslovanja. U svakom slučaju, od vas će se zahtijevati pedantnost, posvećenost onome što radite i veliki nivo profesionalnosti, što je vrlo vjerovatno da ćete i moći da ispunite.

Nekima će stići i zanimljiva poslovna ponuda ili će poželjeti da sa nekim prijateljem pokrenu dodatni posao. Iako ćete povremeno imati osjećaj da se “gubite” u količini obaveza i da nemate dovoljno vremena, sve ćete postići.

Ljubav. Direktno kretanje Jupitera, planete koja vlada vašim znakom, lično vama pogoduje, jer vam donosi lakše funkcionisanje i skidanje nekih briga sa vrata, koje već poodavno vučete. No, u ovoj sedmici još uvijek neće doći do poboljšanja u emotivnim konekcijama, jer vi i partner različito gledate na mnoge životne situacije i pitanja.

Partner vas povremeno može iznenaditi nekim lijepim gestama, ali će se uglavnom iznenađenja sa njegove strane svoditi na to da vas iznervira. Šta da se radi, samo polako…

Što se tiče slobodnih, trigon Venere i Urana koji ide kroz polja koja se vezuju za posao, može vam donijeti poznanstvo sa nekim na koga ćete jako odreagovati i ko će pokazati veliko interesovanje za vas.

Zdravlje. Najviše biste sebi učinili dobro ukoliko biste u ovoj sedmici otišli na odmor ili makar par dana iskoristili da pustite mozak da se “ohladi”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info