Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. I vama se više smučilo da kasnite u svemu što radite i da nikako ne uspijevate da se organizujete kako treba. 10. jula, Jupiter u vašem polju ličnosti kreće direktno pa će se težina i pritisak jednim dijelom skloniti sa vas.

No, dokle god je vaš vladar Mars retrogradan, prosto morate računati da stvari neće funkcionisati lagano. Mlad Mjesec se dešava u vašem polju inostranstva i saradnji sa stranim firmama pa očekujte period jačanja kontakata i proširivanja poslovanja u ovom sektoru.

Ljubav. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, osjećanja će vam biti jako nemirna i nestabilna. Kada realno sagledate situaciju sa partnerom, nećete moći da kažete da tu postoje neki veći problemi, sem onih dnevnih, standardnih, na koje ste odavno oguglali.

Ipak, nezadovoljstvo koje vas razdire povremeno će vas kao plima preplaviti, čineći da se povlačite u sebe, zatvarate u neki svoj mali svijet. Jupiter u vašem znaku ove sedmice kreće direktno – jednim dijelom, težina se skida sa vas. Samo polako…

Što se tiče onih koji su slobodni, trigon Venere i Urana donosi vam novo poznanstvo preko društvenih mreža ili kontakata sa prijateljima. Neko će pokazivati jaku želju da vas osvoji.

Zdravlje. Kod mlađih Škorpija sve će se vrtiti oko nervoze, stresa, manjka koncentracije i problema sa spavanjem. Stariji mogu imati problem sa reakcijama na promjene vremena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info