Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Sada možete unaprijediti poslovne odnose i poboljšati komunikaciju sa partnerima i kolegama. No, iako ćete vidjeti poboljšanje, to vam neće biti dovoljno, jer previše pažnje obraćate na ono što nije dobro, a premalo se radujete onome što funkcioniše kako treba. U prevodu – tražite dlaku u jajetu.

Umjesto da se opterećujete problemima, fokusirajte se na ono što vidite da ide kako valja i svoje snage uložite u to. Potrebno vam je više entuzijazma i neki rasterećeniji pogled na dešavanja oko vas. Možete vi to.

Ljubav. Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, kreće direktnim hodom, a u vaše polje ozbiljnih partnerstava ulazi tranzitna Venera. U principu, dosta toga se namiješta da vam olakša i poboljša odnos sa voljenom osobom, mada je veliko pitanje da li će to zaista biti tako.

Trenutno ste najveći neprijatelj sami sebi, jer ne možete da se opustite i uživate, već non stop tražite i iskopavate neke sitnice i greške sa partnerove strane. Sve vam smeta, a izgleda da vam najviše smetaju vaše misli koje ne možete da obuzdate i ukrotite.

Ukoliko ste slobodni, ovaj period može donijeti novu osobu u vaš život, ali to mora biti ili tajna priča ili eventualno ljubavna veza koja je vrlo turbulentna, strasna i u kojoj se osjećate nesigurno.

Zdravlje. Loše raspoloženje i mentalna nestabilnost je i dalje najveći kamen spoticanja kod vas. Probajte da utičete na ovo time što ćete se više fizički aktivirati, ali i okrenuti prijateljima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info