Rak: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Tokom ove sedmice može doći do manjih problema u poslovnim partnerstvima i saradnjama, najvjerovatnije zbog različitih stavova po nekim bitnim pitanjima. Iako odnosi nakratko mogu biti poljuljani, ipak je više nego izvijesno da ćete vi svojim angažovanjem i dobrim komunikacionim sposobnostima uspjeti da sve izgladite.

Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju se takođe aktivirala – očekujte ne baš kolegijalne poteze od strane osoba sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem polju ličnosti i direktno kretanje Jupitera u polju ljubavi i zabave može pokrenuti pozitivne situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Komunikacija se poboljšava i sada se odnos može usmjeriti ka stabilnosti i jačanju bliskosti. U nekim emotivnim vezama može doći čak i do ozbiljnijeg planiranja zajednice ili braka.

Ukoliko se slobodni, Venera koja ulazi u vaše polje kontakata, komunikacije, susreta, kratkih putovanja, otvoriće vam vrata za nove osobe u vašem životu. Još uvijek se kod nekih od vas mogu provlačiti odjeci prošlosti, ali je definitivno vrijeme da na to stavite tačku i krenete dalje.

Zdravlje. Poboljšanje zdravstvene situacije, ali gledajte da iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor i opuštanje, najbolje negdje blizu vode. Ili – idite na ljetovanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info