Ovan: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Potrebno je korigovati odnos sa nadređenima – izvijesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbjegavate nesuglasice.

Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice – usmjerite se na svoje ciljeve i izvijesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama korektan.

Ljubav. Djelimično pomračenje Sunca i mlad Mjesec u znaku Raka nagovještavaju promjene Ovnovima koji su u vezama ili u braku. Kod ovih prvih otvara se period u kojem može doći do promjene statusa i odluke o početku zajedničkog života ili ulaska u brak.

Kod ovih drugih, neophodno je unaprijediti odnos sa bračnim partnerom, napraviti neke konkretne i korjenite promjene, jer vam je jasno da je teško da ćete na ovaj način, na koji sada funkcionišete, moći još dugo. Dobar momenat da se bračni partner i vi više okrenete jedno drugom.

Ukoliko ste slobodni, sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vrijeme poznajete. Lijepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju.

Zdravlje. Varenje, rad želuca i crijeva mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji, kada je ishrana u pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info