Lav: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Nešto lošiji odnosi sa kolegama, pogotovo starijim, i to najvjerovatnije zbog znatnog povećanja broja obaveza ili skraćivanja rokova za završetak posla. Nosite trenutno solidnu energiju, ali često se suočavate sa okolnostima ili osobama koje vas ili koče na neki način ili se postavljaju previše autoritativno prema vama (što, naravno, ne podnosite).

Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije – novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav. Mogućnosti za paralelnu, tajnu vezu su vrlo naglašene zauzetim Lavovima. Naravno, to ne znači da ćete se i odlučiti na ovaj korak, ali definitivno je da ćete biti na velikom iskušenju. Odnos sa partnerom je i dalje veoma promjenjiv i kao da idete iz krajnosti u krajnost – čas crno, čas bijelo – a nikako da pronađete zlatnu sredinu.

Što se slobodnih Lavova tiče, trigon Venere i Urana daje vam mogućnost za nešto “slobodniju” ili otvoreniju vezu preko poslovnog segmenta. Ovo, takođe, može biti odnos tajne prirode sa zauzetom osobom. Generalno gledano, pitanje je koliko ste u ovom periodu vi lično spremni na nešto ozbiljnije. Neki od vas će samo šarmirati i flertovati, ali bez namjere da nešto konkretno i urade.

Zdravlje. Izuzetno bi vam prijalo da više vremena provodite na svježem vazduhu, u nekoj rekreaciji ili opuštanju. Kod starijih Lavova osjetljivost na promjene vremena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info