Jarac: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Tranzit Venere pogoduje kontaktima sa strancima, ali i poslovima koji se vezuju za državne i javne ustanove. Povećanje obima poslovanja u uslužnim djelatnostima. Jarčevi će u ovoj sedmici biti u izuzetno plodonosnom kreativnom periodu i mogu napraviti fina rješenja i dobiti odlične ideje za unapređenje posla.

Retrogradni Mars, u vašem polju posla, donosi potrebu da promijenite ili nadogradite neke situacije. Ove sedmice stoje manji problemi sa kolegama – ne insistirajte na svojim stavovima.

Ljubav. Mlad Mjesec i pomračenje Sunca, u polju partnerstava, uvodi zauzete Jarčeve u novu fazu sa voljenom osobom. Mnogo toga će zavisiti od vas i od načina na koji se postavite, u kojoj mjeri budete umjeli da pokažete prisnost, bliskost, nježnost.

Sada možete napraviti korjenite promjene, ali samo ako shvatite da se one neće dogoditi same od sebe, da je vaše angažovanje neophodno. Najbolje bi bilo da sa voljenom osobom odete na ljetovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu ljubavnu priču.

Ukoliko ste slobodni, ulazak Venere u znak Djevice i njen trigon sa Uranom iz vašeg polja ljubavi, donijeće vam aktivnosti sa suprotnim polom. Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mjestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

Zdravlje. Poboljšanje zdravstvene situacije, naročito kod mlađih Jarčeva. Koristite svaki trenutak ili za odmor ili za pojačanu fizičku aktivnost, rekreaciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info