Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. One Djevice koje ove dane ne koriste za godišnji odmor, željeće da istaknu sebe i izbiju u prvi plan, što će im biti neuporedivo lakše nego do sada. Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane.

Takođe, imaćete par vrlo dobrih prilika da situacije u poslovnom segmentu pokrenete u pravcu koji vam odgovara. Polje budućnosti aktivirano je mladim Mjesecom pa računajte da vas događaji polako vode ka ozbiljnim promjenama u poslu.

Ljubav. Ulazite u period koji i te kako može pogodovati odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, pogotovo ako idete na ljetovanje ili ste pojačali zajedničke društvene aktivnosti. Sa Venerom u svom znaku, tražićete načine da pokažete osobi koju volite bliskost, podršku, nježnost, a druga strana će na isti način umjeti da odgovori. Posvetite se jedno drugome, jer su ovo dani kada možete učvrstiti svoj odnos.

Ukoliko ste slobodni, ista ova Venera radi za vas. Da, svakako je da vam donosi jačanje uticaja na suprotni pol i čini vas dodatno šarmantnima i privlačnima, ali istovremeno aspekti koje pravi pogoduju ulasku u priču koja bi mogla da zaista bude ozbiljna i trajna. Prepustite se – ljubav sada radi za vas!

Zdravlje. Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa. Osjećate se neuporedivo bolje i u ovoj sedmici ne bi trebalo da imate bilo kakvih većih tegoba. Možda malo problematičan rad crijeva kod starijih Djevica.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info