Blizanci: Sedmični horoskop za period od 09.07.2018. do 15.07.2018.

0

Posao. Djelimično pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se u vašem polju posla i finansija. Iako ovo dešavanje govori o promjenama koje će nastupiti u narednom periodu (i to pozitivnim), u danima oko pomračenja budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju.

Generalno gledano, ova sedmica bi trebalo da vam donese mir u svakodnevnom funkcionisanju, ali nije najpovoljnija za novitete.

Ljubav. Vi i emotivni ili bračni partner – ili savršeno ili nikako. U suštini, vjerovatno je da će u danima koji su pred vama biti i jednih i drugih situacija. No, bitno je da dosadno biti neće. Doduše, imate odlične mogućnosti i da se dobro provedete i otputujete negdje zajedno, ali računajte na to da ćete se u “procesu” makar jednom “pokačiti”. Ali zato i mirenja mogu biti vrlo zanimljiva i intenzivna…

Što se tiče slobodnih Blizanaca, niko vas ne uhvati u ovim danima. Družite se, izlazite, mjesto vas nimalo ne drži. Ima tu vrlo zanimljivih kontakata pa čak i mogućnosti da se neka priča pokrene toliko brzo da ćete i sami biti iznenađeni. Sada možete da šarmirate svakog i to nemilice koristite.

Zdravlje. Potrebne su promjene u životnim navikama i to će i vama samima negdje biti jasno. Definitivno pretjerujete u nemaru prema sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info