Vodolija: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Čini vam se da se u poslovnom segmentu, u posljednje vrijeme, samo suočavate sa preprekama, sa problemima, sa manjkom vremena i viškom obaveza. Nije ni čudo što vas nervoza potkopava i što u ovakvim situacijama možete impulsivnim reakcijama samo dodatno napraviti štetu sebi i svojim pozicijama.

Sve ono što se događa jako utiče na vas, ali s obzirom na vašu borbenu prirodu, trudićete se da u prvi plan izbacite i sve svoje kvalitete, požrtvovanost i veliku energiju koju ostavljate na poslu.

Ljubav. Opozicija Marsa, iz vašeg znaka, sa Merkurom koji se nalazi u polju partnerstava, naglašava nemogućnost da se različiti stavovi i načini funkcionisanja, između vas i voljene osobe, u ovom periodu pomire. Vi ćete smatrati da vas partner pritišće, druga strana će misliti da vi pritišćete nju. U svakom slučaju, pred vama je jedna nemirna sedmica u kojoj treba znati stati prije nego što rasprava pređe u veći raskol između vas dvoje.

Ukoliko ste slobodni, ulazak Merkura, planete koja vlada vašim ljubavnim životom i zabavom, u polje partnerstava, pokrenuće dodatno aktivnosti suprotnog pola prema vama. Odjednom ćete se naći u centru pažnje više osoba. Opustite se i uživajte u uzbudljivim dešavanjima.

Zdravlje. Potrebna vam je fizička aktivnost, ali u ovoj sedmici morate biti pažljivi i ne forsirati se previše, jer stoje mogućnosti za povrede. Stariji – loše reakcije na vremenske uslove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info