Vaga: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. I te kako ste svjesni svojih vrijednosti i smatrate da zaslužujete mnogo više od onoga što vam se trenutno pruža po pitanju posla, ali ne vidite način da tu svoju situaciju promijenite. Sve ono što ste pokrenuli ide nekim svojim tempom, koji je za vaša očekivanja i nade, suviše spor i nema onakvih rezultata kakve ste očekivali.

Niste smoreni zbog svega, ali evidentno je da nema više ni onog entuzijazma koji vas je nosio u proteklom periodu. Na to, neki potezi od strane kolega vas zaista mogu razočarati i izbaciti iz takta.

Ljubav. Smatrate da je vaše ponašanje prema emotivnom ili bračnom partneru vrlo korektno i iz tog razloga vam nije jasno zbog čega su postupci druge strane daleko od toga. Iako to voljena osoba krije, kao zmija noge, sve češće vam se čini da iza njegovih prigovora stoji ljubomora i pokušaj da vas u potpunosti kontroliše. No, trudićete se da i na dalje funkcionišete u nekom vašem laganom, lepršavom i toplom maniru i nećete dozvoliti da vas ovakve situacije izbacuju iz takta.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, ponekad vam izgleda kao da su se svi vaši bivši partneri dogovorili da se odjednom aktiviraju. U nekim momentima vam to smeta, u drugim vas zabavlja. Kako je lijepo naplatiti neke stvari od ranije, je l’ da?

Zdravlje. Onako. Niste loše, ali niste ni dobro. Funkcionišete sve u zavisnosti od vremena, raspoloženja. Starijim Vagama manji problemi sa krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info