Strijelac: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Možda vam okolnosti trenutno ne idu naruku, možda vam je za sve potrebno previše vremena, možda se svaki dogovor iskomplikuje, možda ste non stop napeti, ali definitivno je da ne odustajete od onoga što ste zacrtali.

Vaš optimizam možda bude poljuljan, s vremena na vrijeme, ali se brzo oporavljate i nastavljate dalje. Nekih situacija vam je preko glave, ali evo već od sljedeće sedmice, vaš vladar Jupiter kreće direktnim hodom i sigurno je da će se sve ubrzo pokrenuti na potpuno drugačiji način.

Ljubav. Opozicija Marsa, iz vašeg polja komunikacije, sa Merkurom koji vlada vašim partnerstvima, može donijeti prilične turbulencije u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Voljena osoba će zauzeti čvrste stavove po nekim pitanjima, što ćete vi smatrati tjeranjem inata i tvrdoglavošću i burno ćete odreagovati. Sporovi mogu ići oko bilo čega, čak i oko planova za ljetovanje.

Ukoliko ste slobodni, sigurno je da su pred vama neki lijepi dani. Poznanstva sa suprotnim polom su vrlo aktuelna, a neke osobe vas mogu očarati i podvući vam se pod kožu u jako kratkom roku. Aktuelne su društvene mreže, ali i izlasci i druženja.

Zdravlje. Neadekvatna ishrana, previše nerviranja, premalo odmora i opuštenosti. No i pored toga, zdravstveno niste ugroženi u većoj mjeri.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info