Škorpija: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Vaše polje karijere je sa jedne strane divno aktivirano, a sa druge – oprez! Pogotovo ako ste od onih Škorpija koje moraju da kažu ono što imaju pa čak i onda kada su svjesne da time sebi potkopavaju stabilnost.

Ako ste buntovnik, ako ste “kratkog fitilja”, ako ste trenutno u fazonu: “Ma baš me briga, ja ću reći/uraditi, pa kud puklo, puklo!”, onda se spremite na “fenomenalnu” komunikaciju sa šefovima ili sa bilo kime ko pokušava da se postavi autoritativno. Škorpije, ne srljajte. Biće dana za megdana.

Ljubav. A šta li bi dobro opozicija Marsa i Merkura, koja obilježava ovu sedmicu, mogla donijeti u vašim vezama i brakovima? Iskreno rečeno – ništa. Da, da, kad biste vi neke stvari prećutali, kada biste razmislili prije nego što krenete, kada se ne biste impulsivno ponašali, kada ne biste dramili – e onda bi i pregurali ove dane, koliko toliko, normalno i mirno. Ako možete tako – samo naprijed. Ako ne možete, spremite se na burnu sedmicu sa voljenom osobom.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, aktuelne su strasti, aktuelna je prošlost, aktuelne su osobe sa kojima imate razliku u godinama. Šta nije aktuelno? Pa, na primjer, nije nimalo aktuelno to da uđete u “normalnu”, stabilnu ljubavnu priču.

Zdravlje. Nervoza i impulsivnost, problemi sa spavanjem, rasijanost. Vodite računa gdje idete, vodite računa u saobraćaju, vodite računa da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info