Ribe: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Nerazumijevanje sa kolegama, ali i šefovima, nimalo ne popušta, naprotiv. Kao da tenzija samo jača, a prvih par dana ove sedmice samo će dodatno “podgrijavati” cijelu situaciju. Ukoliko je to u vašoj moći, ne dozvolite da budete uvučeni u konflikt, a pogotovo nemojte birati strane ukoliko postoji neki sukob na radnom mjestu koji ne uključuje vas.

Zaista je neophodno da se okrenete svojim obavezama, jer oko nekih situacija već kasnite, a ove sedmice zbog nervoze možete napraviti i par grešaka.

Ljubav. Dosta toga nosite u sebi, već neki duži vremenski period. Pitanja, preispitivanja, sumnje, strahove, nesigurnosti, a sve u vezi odnosa u kojem ste. Sve to tokom ove sedmice može “proključati” i izbiti iz vas kao lava iz vulkana. Jednostavno, nećete više moći, nećete željeti da ćutite. Da će voljena osoba biti šokirana – hoće, sigurno. No, očekujte i “kontra udarac” – spremite se da i vi čujete ono što partner ima da kaže…

Ukoliko ste slobodni, lako privlačite pažnju osoba koje susrećete ili na poslu ili na dnevnoj bazi. Iako vam neko sada može izazivati radoznalost i zanimanje, malo je vjerovatno da ćete vi moći da otpustite svoje kočnice i prepustite se dešavanjima. Neke blokade u vama su veoma jake i dalje.

Zdravlje. Aktivirali ste se, mada na vašu želju za rekreacijom utiče dosta raspoloženje, koje je u ovim danima prilično promjenjivo. Ali, ako ništa drugo, makar se trudite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info