Rak: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Ljudi će vas iznenađivati u ovoj sedmici svojim postupcima, aktivnostima, riječima. Nešto od ovoga će vam vrlo prijati i odgovarati, nešto baš i ne. U ovom drugom slučaju, pokušajte da izbjegnete da odgovarate istom mjerom, to vam je ispod časti. Zadržite svoje dostojanstvo i stabilnost.

Za neke kolege će vam biti potrebno mnogo strpljenja, ali trenutno ga posjedujete, kao i inspiraciju i volju. A sve ovo udruženo, može vam donijeti vrlo povoljne rezultate i zadovoljstvo onim što ste postigli.

Ljubav. U ovoj se sedmici odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom polako stabilizuje, stišava. Ukoliko je bilo problema u vašem odnosu, njih je sada moguće prevazići. Ostaće neke manje nesuglasice, pogotovo po pitanjima novca ili količine zajednički provedenog vremena, ali to ćete uspjeti da “ispeglate” lakše nego inače.

Što se slobodnih Rakova tiče, nove zanimljive osobe vam “upadaju” u život. Aktuelni su poslovni segment i druženja, poznanstva preko prijatelja, društvenih mreža. Zasad sve ovo doživljavate kao zabavu, kao lijepu energiju i raspoloženje koje vam skreće pažnju od nekih dosadnih, dnevnih aktivnosti. Ni ne preporučuje vam se da žurite, pustite da se ove priče odvijaju nekim svojim tokom.

Zdravlje. Sportisti i rekreativci – mogućnosti za manje povrede. Kod starijih – moguće oticanje nogu ili problemi sa venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info