Ovan: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. U ovom periodu niste strpljivi nimalo. Očas posla vas neko može nezgodno “nagaziti” pa čak i nekom najbezazlenijom primjedbom. Doduše, vi kao da ćete privlačiti frku u svoj život – odnos sa kolegama će povremeno biti vrlo uzburkan.

Okolnosti u firmi u kojoj radite vas odavno pritišću i, u ovom periodu, kao da ćete svu nakupljenu negativnost izbaciti. Koliko god ova sedmica bila loša za komunikaciju, ona je dobra što se tiče ideja, kreativnosti, čak i pronalaska nekog dodatnog poslovnog angažmana.

Ljubav. Partneru posvećujete toliko vremena koliko možete, jer u ovoj sedmici se baš i ne lomite oko osobe koju volite. Odgovaraju vam više kontakti sa društvom i prijateljima i gledate svaku mogućnost da “zbrišete” na tu stranu. Da se partneru to ne dopada, to je sigurno pa, slobodno možete da računate, s vremena na vrijeme na “rafalnu paljbu” optužbi i prebacivanja.

Ukoliko ste slobodni, ako je to moguće, vi biste na jedno tri ili četiri strane. “Opile” su vas neke osobe i zaista se istinski trudite da ih osvojite. U svom ste najboljem izdanju – pričljivi, šarmantni, vrcate od duhovitosti i dobrog raspoloženja. Uživajte, flert i avantura samo čekaju na vas!

Zdravlje. Opozicija Marsa i Merkura, koja je aktuelna ove sedmice, može se odraziti kroz probleme sa saobraćajem, kroz povrede – bili mlađi ili stariji, budite oprezni u ovom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info