Lav: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Odlična energija i volja da izbijete u prvi plan. Vaši stavovi i način ponašanja mogu pomalo bosti oči pojedinim kolegama pa će pokušavati da vas “spuste” i zaustave u vašem pohodu. No, vrlo brzo ćete im vi pokazati gdje im je mjesto.

U sve ono što radite ulagaćete veliku količinu energije i zato nije ni čudo što će se, mnogo od onoga što želite pokrenuti, voditi ili odvesti ka realizaciji. Ne rasipajte svoju energiju na više strana, fokusirajte se samo na najbitnije projekte i saradnike.

Ljubav. Privlačite i izazivate pažnju suprotnog pola, što vašem partneru nimalo ne prija i može vam prebaciti za, sa njegove tačke gledišta, “slobodnije ponašanje”. Ako se to dogodi, biće kao da je pokušao da protrese osinjak – iz vas će izletiti bujica riječi (ne opravdanja, da se razumijemo) i očas posla možete upasti u raspravu koja će, za eventualne posmatrače sa strane, izgledati kao da vodi ka kraju odnosa. Naravno da se to neće dogoditi. Poslije bure, kao da se ništa nije desilo, nastavićete potpuno normalno dalje.

Što se tiče slobodnih Lavova, neko vas je i te kako “pikirao” i ima namjeru da vas osvoji. Ha! Pa vas može osvojiti samo osoba kojoj vi to dozvolite, ne bilo ko! Zato ćete se u ovom slučaju slatko poigravati.

Zdravlje. Kod starijih će biti nešto osetljivije noge, naročito kolena i članci. Otežan pokret, a moguća je i otečenost. Mlađi – možete istegnuti ligament ili povrediti tetivu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info