Jarac: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Promjene koje su odavno najavljivane počinju da zaživljavaju po pitanju posla. Iako ste već jednim dijelom pripremljeni na tako nešto, neće vam baš biti lako da se uklopite. Moguće je da vam u ovom periodu dolaze i nove kolege pa će vam trebati vremena da se prilagodite jedni drugima.

Generalno gledano, ovaj ćete period uglavnom provesti privodeći kraju neke poslovne obaveze i pripremajući se za zasluženi odmor. Odnos sa nadređenima će povremeno biti napet, imaćete utisak da vas šefovi provociraju.

Ljubav. Neke situacije su ponovo ujedinile vas i partnera. To mogu biti planovi oko ljetovanja ili neki dogovori oko finansija – šta god da je u pitanju, bitno je da vas dvoje funkcionišete, tokom ove sedmice, bolje nego inače. Prijalo bi vam da odete negdje zajedno – na taj način biste ovu pozitivnu energiju, koja je počela da “kola” između vas dvoje, dodatno pokrenuli i stabilizovali odnos.

Ukoliko ste slobodni, imate mogućnosti za neku kratkotrajnu avanturu ili neku formu neobaveznog kontakta. U svakom slučaju, ništa trajno niti stabilno, ništa što bi moglo zaista da oplemeni ovaj period i donese vam pravu ljubav. Dok ne bude vrijeme za tako nešto – izlazite, družite se, budite u pokretu i dobro raspoloženi.

Zdravlje. Moguće su alergijske reakcije, a stariji Jarčevi će teško podnositi nestabilno vrijeme. Grlo vam je osjetljivo pa izbjegavajte hladne i gazirane napitke.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info