Djevica: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Opozicija Merkura i Marsa, koja je aktuelna ove sedmice, upozorava vas da obratite pažnju na odnos sa kolegama, naročito sa onima koji su impulsivni, raspoloženi za rasprave, vječite bundžije. Možete biti opterećeni nekim situacijama bez pravog razloga i iz te opterećenosti i rasijanosti napraviti par grešaka zbog kojih ćete se dodatno nervirati.

Ovo je za vas i fizički i mentalno iscrpljujuća poslovna sedmica u kojoj je potrebno da na pravi način odreagujete na sve ono što vam dolazi. Ne žurite, samo polako.

Ljubav. Možda ćete i sami shvatiti da neke stvari radite pogrešno, kada su emotivne ili bračne veze u pitanju, ali prije je vjerovatno da će vam partner skrenuti pažnju na ovo. To skretanje pažnje ne mora biti baš nježno, da se razumijemo. No, možda je potrebno da vas nešto “prodrma”, da biste se zapitali šta to treba mijenjati. U svakom slučaju, poenta je u tome da se sada mogu uvesti promjene u vašu vezu, što bi baš bilo lijepo, zar ne?

Slobodne Djevice mogu nekog interesantnog upoznati na više načina – preko prijatelja i društvenih mreža ili preko poslovnog segmenta. Iako hemija može proraditi odmah, ne bi se reklo da ćete odmah biti spremni na neke konkretnije poteze prema ovoj osobi. Radije ćete sačekati.

Zdravlje. Opterećujuća sedmica po pitanju zdravlja. Sem manjka energije, možete se suočiti i sa problemima sa krvnim pritiskom, glavoboljama, nesanicom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info