Blizanci: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Izgleda da vam, tokom ove sedmice, poslovne obaveze baš i nisu najmilija stavka. Kao da ćete gledati svaku mogućnost da izvrdate ili da svoje obaveze prebacite na druge. Nije zato ni čudo što možete pretrpiti prilično ozbiljne kritike i od strane kolega, ali i od strane nadređenih.

Ne radite stvari na brzinu, samo da biste ih skinuli sa dnevnog reda, jer su i te kako moguće greške i propusti. Pokušajte da se fokusirate i bolje organizujete. Imate podršku drugih pa saslušajte povremeno njihove savjete.

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom ove sedmice: svako će tjerati svoju politiku i pričati nekim svojim jezikom. Vi ćete biti malo nervozni, voljena osoba će se truditi da vam ne staje previše na put, ali ako budete u fazonu da drugu stranu “podbadate”, sigurno je da možete da očekujete da vam u nekom momentu i te kako odgovori i da se otvori mogućnost za minijaturni “rat”.

Oni koji su sami, u kontaktu su sa osobom koju već neko vrijeme poznaju ili preko prijatelja ili preko poslovnog segmenta. Zasad je tu dobra komunikacija i neko fino raspoloženje. Samo tako nastavite!

Zdravlje. Saobraćaj je i dalje postavljen problematično. Takođe i mogućnosti povreda. Starijim Blizancima je potrebno više odmora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info