Bik: Sedmični horoskop za period od 02.07.2018. do 08.07.2018.

0

Posao. Neki poslovni potezi, pogotovo ako precijenite svoje snage i sposobnosti, mogu se vrlo brzo pokazati kao neisplativi ili vas uvesti u gubitak. Ne savjetuje vam se žurba po bitnim pitanjima, ionako je ona sada samo kontraproduktivna.

Vaše su pozicije dosta stabilne i ne možete ih pokvariti, već samo ojačati, pogotovo što imate veliko poštovanje i podršku i od strane kolega, ali i od strane šefova. U ovom periodu vam može doći više zanimljivih ponuda – ne žurite, dajte sebi vremena za odluku.

Ljubav. Znate kako kažu: “Inat je najgori zanat”. Znate? Odlično! Onda biste mogli da ovaj savjet primijenite i da tokom ove sedmice manje, sa emotivnim ili bračnim partnerom, funkcionišete po tom principu i bolje da energiju usmjerite na neka ljepša i pozitivnija dešavanja, na više izlazaka i dobro provedenog zajedničkog vremena.

Ukoliko ste sami, udvarači su se nešto aktivirali pa je i te kako moguće da više od jedne osobe trenutno pokušava da vas osvoji. Prija vama sve to i baš vam donosi dobro raspoloženje, ali iskreno rečeno, ne izgleda da vi baš imate namjeru da se prepustite ljubavi… Trenutno ste se okrenuli sebi, svojim potrebama i željama i niko ne može da vam se lako “podvuče pod kožu”.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je prilično stabilna. Mijenjajte navike po pitanju ishrane i trudite se da izbacite stres kroz fizičku aktivnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info