Vodolija: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Bilo kakav problem ili nepovoljnu situaciju, u poslovnom segmentu, sada možete bez problema ispeglati. Ukoliko to hoćete, naravno. A mora se priznati da će vas baš svrbiti mozak da ne popravljate ništa, nego da samo dodatno ustalasate i zabiberite.

Nekih stvari, ljudi, situacija vam je već preko glave i prosto žudite da stavite ne tačku, nego da isiječete do korijena. Ipak, nije vaše da imate inicijativu po ovim pitanjima, suzdržite se. Ukoliko je ima neko drugi – e, onda je u redu.

Ljubav. Mars u vašem znaku i polju ličnosti kreće retrogradnim hodom i prilično dugo će se zadržati kod vas. Iako će vas ovaj tranzit vrlo često uznemiriti i ustalasati, bilo bi dobro da vi ne budete osoba koja će pokretati bilo kakve nervozne ili tenzične momente sa partnerom, jer će vam se to obiti o glavu.

Tu oluju osjećanja, koju sada nosite u sebi, iskoristite da unesete pozitivne novine i dobru energiju u odnosu sa voljenom osobom. Kvadrat Urana sa Merkurom može donijeti želju za raspravama – pokušajte da ovo izbjegnete!

Što se tiče slobodnih Vodolija, vama i dalje stoje uzbudljiva i nepredvidiva iznenađenja. Jedno od njih bi moglo biti i pojava osobe iz davnih, davnih dana, koju ste nekada jako simpatisali.

Zdravlje. Nervoza, nervoza, nervoza. Kod mlađih je samo ovo prisutno. Kod starijih – pritisak, nesanica, loše životne navike…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info