Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Radite od jutra do sutra, a non stop imate taj čudni osjećaj da to nije dovoljno, jer se ne osjećate sigurno i stabilno na postojećem radnom mjestu. Takođe, previše ste osjetljivi u komunikaciji pa sve možete shvatati kao provokaciju i napad na sebe.

Zato bi bilo dobro da ne dođe do povišenih tenzija sa nadređenima sredinom sedmice. Neke, ne baš toliko prijatne, informacije mogu vas nakratko poljuljati ili uznemiriti, ali će se brzo pokazati da je ovo ili prenaduvano ili da ipak ide u vašu korist.

Ljubav. Ljubomora i posesivnost pritišću i vas i partnera. Iz emotivne nesigurnosti proizilaze sve rasprave, ali i ćutanja koje će vas “zadesiti” tokom ove sedmice. Pun Mjesec u polju doma govori o nekoj formi kulminacije i povišenih tenzija koje će biti teško iskontrolisati. Jedino što možete trenutno uraditi, da biste ublažili negativnosti, jeste da probate da ne doživljavate sve baš previše lično, mada će to biti teško izvesti.

Slobodne Vage su u ovoj sedmici magnet za suprotni pol, ali ne samo za nove ljude u vašem životu. I te kako ćete privlačiti i prošlost pa zato nije ni čudno što ćete svako malo nalijetati na osobe koje ste poznavali ili će one pokušavati da uspostave bilo kakav vid kontakta sa vama.

Zdravlje. Bilo kakav vid pretjerivanja destabilizuje vašu zdravstvenu situaciju. Nemire u sebi pokušajte da smirite fizičkom aktivnošću.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info