Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Pun Mjesec u polju posla i novca donosi pojačanu aktivnost, ali i konačno privođenje kraju jedne, vama vrlo bitne, situacije. Ukoliko očekujete neke pare, moguće je da će vam one doći baš tokom ovog perioda.

Generalno gledano, potrebno vam je više strpljenja u kontaktu sa poslovnim saradnicima, ali sada ovo teško ostvarujete, jer je obim posla prevelik i nove obaveze non stop iskaču ispred vas. Ukoliko vam je to želja, sada možete obnoviti komunikaciju sa nekim s kim ste sarađivali ranije.

Ljubav. Mars u vašem polju komunikacije kreće retrogradno pa je malo vjerovatno da će ta krhka stabilnost, koju ste uspjeli da uspostavite sa partnerom, potrajati. Dodatno, kvadrat Merkura, koji vlada vašim partnerstvima, sa Uranom, a koji je aktuelan tokom cijele ove sedmice, samo će doliti ulje na vatru.

Ukoliko dozvolite da vas neke situacije “uvuku”, samo ćete se sa voljenom osobom uplesti u začarani krug nepovjerenja i rasprava. Bolje je da oboje budete aktivniji, da se više družite, da otputujete negde pa makar i svako za sebe.

Slobodni, sve je otvoreno za jači kontakt ili susret sa osobom koja je vaša prošlost ili koja se već duže vrijeme “provlači” kroz vaš život.

Zdravlje. Skloni ste da radite u korist svoje štete. U prevodu – ne vodite računa o sebi i sistematski podrivate svoju zdravstvenu stabilnost. Jaka nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info