Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Bilo bi dobro da ne dozvolite da budete uvučeni u neke tenzične situacije sa kolegama, ali i sa nadređenima. Fitilj vam je vrlo kratak, jer u vama već duže vrijeme stoje nakupljena nezadovoljstva i možete ili “sjeći” jezikom osobe koje su preko puta vas ili “sjeći” saradnje i poslovne relacije.

Naravno, jasno vam je da bi bilo dobro to izbjeći. Nadređeni će previše zahtijevati od vas i vjerovatno vam natovariti dodatne obaveze. Trudite se da kroz ovu sedmicu prođete hladne glave i mirnog srca.

Ljubav. Vladar vašeg znaka, Mars, tokom ove sedmice kreće unazad i to u polju vaše sigurnosti i stabilnosti, doma, pa svakako ne možemo govoriti o tome da će se vaše emotivne relacije stabilizovati. Naprotiv, inat i tvrdoglavost mogu se pojačati, a sve će to biti protkano ljubomorom koja će biti aktuelna i kod vas i kod partnera.

Jedini način da ove aspekte ublažite jeste da mijenjate nešto u svakodnevnici – da odete zajedno na odmor, da se češće provodite ili da pak krenete sa radovima u kući. Na taj način će višak energije odlaziti makar na neke konstruktivne situacije, a ne na rasprave.

Slobodne Škorpije mogu, iz čiste strasti, ući u odnos sa osobom koja je zauzeta, a koja ne živi u njihovoj blizini.

Zdravlje. Nervoza je najviše naglašena tokom ovog perioda. Takođe, stariji pripadnici znaka mogu imati češćih problema sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info