Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Umjesto da se obim obaveza smanjuje i tenzija na poslu smiruje, čini vam se da se samo pojačava i jedno i drugo. Moguće je da je ovo zbog godišnjih odmora pa se jedan dio tuđih obaveza svalio na vaša pleća.

U svakom slučaju, evidentno je da ćete biti zatrpani. E sad, koliko god vi bili predani poslu, pomalo će vam zasmetati što i oni oko vas ne funkcionišu na isti način. Sva ono što je bitno (čitaj: teško i komplikovano) obavljaćete vi, a kolege će samo odrađivati sitne i, ne toliko važne, zadatke.

Ljubav. Vi i partner ste stalno u nekom raskoraku, u nekoj nemogućnosti da se stabilizujete na duže. Dani su vam promjenjivi – u nekima od njih ćete funkcionisati fenomenalno, u drugima nećete moći očima da se vidite.

Moguće je i da će poslovne obaveze dosta uticati na vaš emotivni život – i vi i voljena osoba ste sada zatrpani poslom pa je zajedničkog vremena prilično malo. Snalazite se nekako i nemojte da zajedničke trenutke bojite inatom i međusobnim optuživanjima.

Ukoliko ste slobodni, ulazak Sunca u vaše polje ljubavi bi trebalo da pokrene vaš emotivni život. Problem je samo u tome što je to Sunce u opoziciji sa Saturnom pa to mnogo više liči na emotivnu prošlost, a ne na novitete.

Zdravlje. Iako nemire nećete uspjeti da smirite i utišate u sebi, ipak bi trebalo fizički da se osjećate dobro. Starijima manji problemi sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info