Rak: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Obratite pažnju na poslovnu komunikaciju tokom ove sedmice. Na radnom mjestu je trenutno vrlo aktivno, obaveze se samo gomilaju pa nije ni čudno što postoji nervoza i kod vas i kod osoba sa kojima sarađujete.

Takođe, provjerite sve ono što se vezuje za papirologiju, dozvole, ugovore, bilo kakav vid dokumentacije koji vam je važan. Prisutne su promjene u već dogovorenim poslovima pa će biti potrebno da se prilagodite. Povremeno problemi sa kompjuterima, tehnikom, mobilnim telefonima.

Ljubav. Sunce u vašem znaku, a pun Mjesec u polju partnerstava, govore o potenciranju na raspravama i nekoj vrsti kulminacije napornog perioda koji imate u svojim emotivnim ili bračnim vezama. Razum kaže jedno, osjećanja kažu drugo i trenutno je vrlo teško to dvoje usaglasiti. Ponekad ćete imati osjećaj da se vi i voljena osoba stalno vrtite ukrug, non stop se vraćajući na pitanja koja već duže vrijeme ne uspijevate da riješite.

Ukoliko ste slobodni, moguće je da i dalje ne možete da “iščistite” iz sistema neku bivšu ljubav ili da vam se vraćaju osobe sa kojima ste nekada bili u ljubavnoj vezi. Teško je da se sada može pojaviti nešto novo, a kvalitetno, u smislu da biste mogli da ostvarite stabilan i dugotrajan odnos sa ovom osobom.

Zdravlje. Stomačni dio je osjetljiv kod starijih Rakova. Kod mlađih su moguće prehlade, manji problemi sa respiratornim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info