Lav: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Ove sedmice stoji vam komplikovan odnos sa šefovima, u suštini sa bilo kim ko pokuša autoritativno da se postavi prema vama. Vodite računa da ne budete brzopleti sa nekim riječima, izjavama, naročito od sredine sedmice.

Ova sedmica vas usporava, događaji vam nameću jedan drugačiji tempo od onog kojeg vi želite. No, postoji razlog za ovo pa bi bilo dobro da se prilagodite. Žurba sada samo može donijeti problem ili nemogućnost da neke svoje planove i ciljeve ostvarite.

Ljubav. Ova će sedmica samo donekle ublažiti probleme u partnerskim odnosima. Mars u polju partnerstava kreće unazad, a Venera u vašem znaku pravi kvadrat sa Jupiterom, pa ćete i vi i voljena osoba vrlo često biti tanki sa živcima i podbadati jedno drugo. U ovom periodu bi bilo dobro umjeti zaustaviti se i staviti zajedništvo na prvo mjesto, a ne lične interese.

Ukoliko ste slobodni, odličan je momenat da uđete u novu emotivnu priču koja će biti vrlo strasna i burna. Uživate u pažnji suprotnog pola, ali će neko i te kako uspjeti da vam se podvuče pod kožu. No, neki Lavovi se mogu “saplesti” i na osobu koja im se vraća u život, staru ljubav…

Zdravlje. Bilo bi dobro da budete više u pokretu, jer će vam bilo koji vid rekreacije izuzetno prijati. Mogući su problemi sa spavanjem ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info