Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Pred vama je period obnove saradnji i ponovo pokretanje komunikacije sa starim poslovnim partnerima. Vraćate se na nešto što je provjereno dobro i na šta možete da se oslonite. Sa više pažnje nastupajte prema kolegama, jer je ovaj period dušu dao da se oko nekih gluposti i sitnica zakačite.

Mogući su i papirološki problemi. U svakom slučaju, ulagaćete dosta truda i napora u ovim danima, a rezultatima ćete biti polovično zadovoljni. Ne dozvolite da vam nebitne stvari odvlače pažnju i uznemiravaju vas.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku može i negativno i pozitivno uticati na vaše emotivne ili bračne odnose. Ukoliko ga “iskoristite” na pojačanje tenzija i promjenljivo raspoloženje, svakako je da ćete samo dodatno prodrmati odnos sa voljenom osobom.

No, ovaj se uticaj može okrenuti ka promjeni u komunikaciji, ka otvorenosti po nekim pitanjima koja muče i vas i partnera. Povlačenje iz razgovora sada neće donijeti ništa dobro, a pogotovo ukoliko oboje budete skloni dramatičnosti i isključivosti. Pričajte – to je jedini lijek.

Što se tiče onih koji su slobodni, ulazak Sunca u vaše polje partnerstava može donijeti i novu osobu u vaš život, ali može pokrenuti i lavinu emocija prema nekome ko je dio vaše prošlosti.

Zdravlje. Odličan je trenutak da se pokrenete i da se konačno odlučite za neki vid rekreacije. Manji problemi sa kičmom starijim Jarčevima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info