Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Gomila planova i novih ideja, ali teško je da ih sve možete realizovati. Moraćete da se fokusirate samo na ono za šta procijenite da je najrealnije i najbrže moguće ostvarivo. Neke bitne ideje za sada sačuvajte za sebe, jer je konkurencija vrlo aktivna.

Tokom ove sedmice stoji vam velika podrška od strane prijatelja i neki od njih vam mogu “brzinski” otvoriti vrata koja su do sada bila zatvorena za vas. Organizujte se nešto bolje, jer ćete često biti u stisci s vremenom, zbog brzog tempa dešavanja oko vas.

Ljubav. Sada su i Venera i Merkur u vašem polju tajni i sigurno je da će zauzete, ali i slobodne Djevice staviti na velika iskušenja. Naime, slobodnima može da se pojavi osoba u koju su nekada jako bili zaljubljeni, a koja je trenutno u emotivnoj priči, što vas teško da će spriječiti da pokušate da je osvojite.

No, postoje i one Djevice koje su na sve prošlosti stavile tačku i koje će ovu sedmicu iskoristiti na drugačiji način – na dobar provod u društvu prijatelja, gdje se mogu na brzaka smuvati sa nekim.

Što se zauzetih tiče i tih iskušenja koje će im bukvalno “mahai” pred nosom – pa, više je nego izvjesno da neki od vas neće uspjeti da odole. I te kako je moguć ulazak u tajnu avanturu, koja će krenuti vrlo strasno i burno.

Zdravlje. Naglašena nervoza, a mogući su i problemi sa spavanjem. Bilo bi dobro da budete češće u pokretu, ali i da pronađete dovoljno vremena da opustite mozak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info