Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Solidna sedmica je pred vama. Jeste da će biti nervoze, da ćete vrlo često morati da mijenjate planove i million i jednu stvar obavljate usput, u hodu, ali trebalo bi da krajnjim rezultatima ipak budete zadovoljni.

Shvatićete da neki ljudi nisu na vašoj strani, iako su se tako predstavljali, ali to će vam donijeti samo trenutno nezadovoljstvo – neki put je bolje sa sigurnošću znati na koga možemo da računamo, a na koga ne. Možda ćete sredinom sedmice morati na kraći poslovni put.

Ljubav. Već vam je dosadilo da se konstantno nervirate oko nekih situacija sa partnerom. Može doći do žučne svađe sredinom sedmice, a onda ćete odlučiti da okrenete novi list i da se potpuno posvetite samo sebi. Više se nećete truditi da se uklapate, da popuštate ili da se do u beskonačnost nadgovarate – pronaći ćete izduvni ventil u drugim ljudima – u kontaktu sa prijateljima opuštaćete mozak i rasterećivati se.

Slobodni Blizanci, kontakt sa nekim koga već izvjesno vrijeme simpatišete može se, bukvalno preko noći, pojačati i odvesti vas u pravcu uzbudljivih dešavanja. Budite tokom ovog perioda u pokretu, češće izlazite, jer imate mogućnosti novog poznanstva i početka vrlo strasne i burne veze.

Zdravlje. Ove sedmice je nervoza naglašena, a moraćete da budete i pažljiviji u saobraćaju. Starijim Blizancima problemi sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info