Bik: Sedmični horoskop za period od 25.06.2018. do 01.07.2018.

0

Posao. Tokom ove sedmice potrebno je posebnu pažnju posvetiti svim dogovorima, ugovorima, papirologiji. Kvadrat Merkura i Urana može dovesti do tenzije između saradnika i pokvariti neke poslovne priče. Mogući su i problemi sa važnom dokumentacijom.

Bikovima tokom ove sedmice stoji i mogućnost kraćeg poslovnog putovanja, nešto što vam se otvara na brzinu i bez mogućnosti za pripreme. Bićete pomalo zahtjevni i teški pa možete destabilizovati neka poslovna partnerstva.

Ljubav. Em odnos sa partnerom nije blistav nimalo ovih dana, em se pred Bikovima otvaraju mnoga, nova i stara, ljubavna iskušenja. Lako možete poželjeti da pobjegnete od situacije sa voljenom osobom tako što ćete se uplesti u neko flertovane (ili mnogo više od toga) u ovoj sedmici.

Da ste primijećeni od strane suprotnog pola – ma jeste, svakako! Jednim dijelom će vam to jako imponovati i goditi, a drugim – moguće je da nećete nekom slatkom iskušenju uspjeti da odolite…

Što se tiče onih koji su usamljeni, kod vas dešavanja idu na dvije strane. Ili svojom prezahtjevnošću i previše strogim kriterijumima rastjerujete udvarače ili ćete se toliko zagrijati i zapaliti za nekog da će vam biti sasvim svejedno da li je ta osoba slobodna ili ne.

Zdravlje. I vama se preporučuje pojačan oprez u saobraćaju. Mogući su problemi sa hormonima, štitnom žlijezdom, ginekološke tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info