Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Ukoliko vam je baš sada došlo da pokrećete privatni biznis, izabrali ste dobar period. No, isto tako, morate biti svjesni da će ovo biti skopčano sa gomilom problema i još više nerviranja. Ako je za utjehu, snagu, intelekt i energiju imate pa navalite!

Generalno gledano, tokom ove sedmice će biti napetosti na relaciji između vas i svih ostalih. To “svi ostali” uključuje poslovne partnere, kolege i saradnike pa se pripremite na naporne i tenzične kontakte sa njima.

Ljubav. Opozicija Venere, iz polja partnerstava, sa Marsom iz vašeg znaka, pogotovo što su obje planete još uvijek u kvadratu sa Uranom, može djelovati razarajuće na vaše bitne odnose, ukoliko dozvolite da stvari odu u tom pravcu. Kompromis je neophodan, kao i to da ni vi ni partner ne doživljavate neke situacije previše lično. Ovi se aspekti mogu okrenuti i u vatrenost u spavaćoj sobi pa birajte ovaj način.

Ukoliko ste sami, možete se toliko zapaliti za nekog da nećete znati gdje udarate. Ovo je i te kako jak hemijski koktel koji će leptiriće u vašem stomaku u potpunosti usplahiriti i uzlepršati. Stabilnost, trajnost? Sve je moguće. U svakom slučaju, uživajte, prepustite se i ne zaboravite – ne propuštajte, kajaćete se.

Zdravlje. Čini se da kod vas postoji velika mentalna iscrpljenost, od koje ide sve ostalo. Jednostavno – vaš mozak je premoren.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info