Vaga: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Vrijeme je da potražite podršku drugih. Neće vam baš svi izaći u susret, ali će biti dovoljno onih na koje možete da se oslonite. Takođe, pravi je trenutak da se razmisli o svojoj karijeri, trenutnoj poziciji i da se nešto uradi po pitanju poboljšanja.

Vrijeme je i da razgovarate, pregovarate, dogovarate se. Ukoliko ste privatnik, imaćete neku manju problematiku, koju ćete uspješno riješiti, ali će sve biti začinjeno velikom dozom nervoze. Ukoliko radite za druge, bićete u kontaktu sa zahtjevnim i teškim saradnicima.

Ljubav. Venera se nalazi u vašem polju prijatelja, Mars u polju ljubavi i zabave. Njihova opozicija govori o mogućnosti da malo pomiješate ljubav i prijateljstvo u ovom periodu. Takođe, slijedi vam “atak” udvarača preko društvenih mreža, a prilikom izlazaka nećete moći živi da ostanete od osoba koje će se vrzmati oko vas pokušavajući da vas osvoje. Ludujte, provodite se, dajte malo sebi na volju – potrebno vam je da zablistate!

Što se tiče onih u vezama i brakovima, ako nećete da se svađate onda mijenjajte nešto! Otputujte zajedno, izađite, budite u pokretu – oboma vam je potrebno da “razbijete” svakodnevnicu. Onda ni svađa neće biti.

Zdravlje. Obrni, okreni – jedno te isto i ove sedmice. Kod mlađih su potrebne promjene u životnim navikama, a stariji moraju da obrate pažnju na holesterol, šećer, generalno na krvne sudove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info