Škorpija: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Ako nešto ne ide kako valja, po pitanju posla, ne dramite i ne gurajte na silu. Ako ne može, ne može. Pritiskom i tvrdoglavošću možete samo učiniti da se stvari dodatno pokvare i zakomplikuju. Nadređeni vas podržavaju, ali ne možda po onim pitanjima koja su vama važna.

Šta da se radi – prihvatite pomoć u onom segmentu u kojem se nudi. Možete pokrenuti dogovore i komunikaciju sa stranim firmama, ali će početni koraci biti traljavi. Tu već ne treba da pustite – ne odustajte, pokušajte ponovo!

Ljubav. Opozicija Marsa, vašeg vladara, i Venere, vladarke partnerskih odnosa, kao i još uvijek aktuelna kvadratura obje planete sa Uranom, može u nekim odnosima kod zauzetih Škorpija stvarno dobro prodrmati stabilnost. Iako vam drugi aspekti idu u prilog – oni Merkura i Jupitera iz vašeg znaka, budite svjesni da u ovoj sedmici stvarno treba umjeti stati. Ono što će riješiti svaki problem je komunikacija pa se vodite savjetom – pričajte, otvoreno, iskreno! Ne svađajte se!

Ukoliko ste sami, Venera u polju karijere može da vam donese simpatiju, zagrijanost prema osobi sa kojom radite, ali koja više nego izvijesno zauzeta. Budite svjesni – sve započeto u ovom periodu nema stabilnosti, koliko god da traje.

Zdravlje. Pritisak, ishrana, glavobolja, nesanica, čak su moguće i kratkotrajne prehlade. Povremeno se osjećate baš traljavo…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info