Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Venera u vašem polju poslovne svakodnevnice bi trebalo da vam donese dobre kolegijalne odnose i neku lakoću na poslu, ali od toga nema ništa. Opozicija Marsa i Venere prije će donijeti da frustriraju osobe koje ne vide dalje od sopstvenog nosa i koje su non stop u fazonu: “Ja pa ja”.

Imaćete povremeno želju da nekoj od njih “odgrizete glavu” pa bi bilo poželjno da se od takvih želja ipak uzdržite. Vi budite fini i korektni, a svakako ne možete da utičete na to kakvi će biti drugi.

Ljubav. Kod slobodnih Riba opet poslovni segment najviše na tapetu, kada su nove emotivne prilike u pitanju. No, iako vam se Venera smjestila u polje posla, u nekim je rogobatnim aspektima pa će vam donijeti ili ljubav sa zauzetom osobom ili nešto prolazno, neobavezno.

Ako niste avanturistički tip, teško je da ćete se vi “pronaći” u ovoj sedmici sa nekim. Doduše, postoji jedna osoba sa kojom biste mogli da zamislite sebe, ali ovo je ili neki bivši partner ili neko koga poznajete već duže vrijeme. Moguće je da postoji i razlika u godinama.

Što se tiče onih koji su u vezi ili braku, ove sedmice imate šansu da se malo stabilizujete. Doduše, ljubomora će biti prisutna i dalje u vašem odnosu pa je kontrolišite nekako.

Zdravlje. Realno gledano, jako je mala vjerovatnoća da vam fizički nešto iole ozbiljnije fali. Sve se sada vrti samo oko psihe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info