Rak: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Sunce tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i zajedno sa Merkurom, koji je već neko vrijeme tu, imaćete priliku da istaknete sebe i pokušate da izbijete u prvi plan. Ipak, ne računajte na to da će vam biti lako, jer postoje osobe sa kojima je teško dogovoriti se i koje vam non stop nešto zamjeraju, traže dlaku u jajetu ili vas pritišću nerazumnim zahtjevima.

Samo polako, sve ovo ide ka pozitivnom razrješenju. Dobra je sedmica da pokrenete neke svoje planove, bez obzira na početne teškoće.

Ljubav. Ljubav preko posla, ljubav preko društvenih mreža, ljubav preko prijatelja (ili sa prijateljem) – to je ono što čeka slobodne Rakove tokom ovog perioda. Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi pa će biti lako ostvariti i pojačati komunikaciju sa osobom koja vam se dopada.

Ipak, za bilo šta ozbiljnije moraćete da prihvatite da je tempo dešavanja vrlo spor. Jedino što vas brzinski može potrefiti jeste avantura i neki neobavezni kontakti.

Oni koji su u vezama i brakovima, komunikacija sa partnerom je ove sedmice vrlo zahtjevna, pogotovo ako ste vi ili druga strana opsjednuti sumnjom i ljubomorom.

Zdravlje. Kod mlađih Rakova uglavnom dobra zdravstvena situacija. Stariji će imati meteoropatske tegobe, naročito su naglašeni problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info