Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Odnos sa autoritetima je pomalo nestabilan i treba i ove sedmice voditi računa o riječima, postupcima. Iako će vam živci biti prilično tanki,  trebalo bi da imate na pameti ono što vam je najvažnije, a to je sigurnost koju vam pruža postojeći posao.

Kod nekih od vas biće jako naglašena potreba da presiječete i da se oslobodite teških osoba, zahtjevnosti i konstantnih prepreka koje vam nameće vaše radno mjesto. Razmislite prije konačne odluke.

Ljubav. Venera je u vašem polju ljubavi pa svakako možete da očekujete sedmicu punu uživanja, društvenosti, dobrog provoda. Neki Ovnovi će se baš u ovoj sedmici zaputiti ka ljetovalištu, ka odmoru, a sigurno je da ih tamo baš čeka neko ko će u njima probuditi potrebu za flertovanjem, zavođenjem pa i strast. Ljetnje avanture su divne čak i ako ne ostanu na neko duže vrijeme prisutne u našim životima. U svakom slučaju, očekujte sedmicu ispunjenu pozitivnim dešavanjima i odličnim raspoloženjem!

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima i dalje su u periodu nestabilnosti, ponekad čak i neprijatnih iznenađenja sa partnerom. Biće teško održati ravnotežu i balans. Ipak – pokušajte!

Zdravlje. Opet je nekako na prvom mjestu sve ono što se vezuje za stomačni dio, kao i za varenje. Nervozu i stres smanjujte kretanjem i češćim boravkom u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info