Lav: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Oni preko puta vas, bilo da su kolege, saradnici, nadređeni – isisavaju vam energiju, nerviraju vas na sve moguće načine… Možete da “zaričete”, baš onako lavovski, a i ne morate. U prvom slučaju, spremite se na obračun i ratovanje, a u drugom biće varijanta “tresla se gora, rodio se miš”.

U prevodu, sve će leći na svoje mjesto i zaboraviće se, kao da ga nije ni bilo. Definitivno vam je pametnija ova druga varijanta, a vi kako hoćete… Nemate sada dovoljno aduta za borbu, bolje se povucite, iako vam to neće biti po volji.

Ljubav. Vi umijete biti skandal majstor i kraljica drame, ali bilo bi baš dobro kada biste tokom ove sedmice malo smanjili doživljaj. Opozicija Venere iz vašeg znaka i Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava, može i te kako da prodrma temelje vašeg odnosa pa je potrebno obazrivo rukovati sa ovim energijama.

Dakle, ako nećete da uđete u period burnih svađa, koji može završiti i prekidima, onda se potrudite da boravak Venere u polju ličnosti iskoristite na taj način što ćete svu silinu i vatru vaše ljubavi usmjeriti ka partneru. On će i te kako na to umjeti da odgovori na pravi način.

Ako ste slobodni, za vas uopšte nema brige. Oko vas se vrti jato udvarača, vi birajte šta vam je po volji…

Zdravlje. Stariji Lavovi – krvni sudovi, holesterol, šećer. Ne igrajte se sa svojim zdravljem – kontrolišite se češće! Mlađi, smanjite slatkiše i, generalno, hranite se zdravije!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info