Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Problemi u komunikaciji će biti naglašeni u segmentu posla. Ništa ne ide u onom pravcu koji biste vi željeli, naglašen je pritisak ili nerazumijevanje pa ćete se po mnogim pitanjima vrtiti ukrug, realizujući samo jedan dio onoga što ste zamislili.

Neko vas može tokom ove sedmice ostaviti na cjedilu ili vam natovariti gomilu obaveza, zbog kojih ćete bjesniti u sebi, ali ih ipak rješavati, jednu po jednu. Pokušajte vi da ne pritišćete druge pa možda onda ni oni neće vršiti pritisak na vas.

Ljubav. Ako imate namjeru da rješavate probleme u partnerskim odnosima, zaista je potrebno da razgovarate sa voljenom osobom, koliko god to bilo bolno. I ne, uopšte ne mora da znači da je vaše mišljenje jedino tačno i ispravno.

Vi uopšte ne pokazujete istinsku namjeru da čujete šta vam partner govori i ako to bude tako i ove sedmice, propustićete priliku da riješite neka važna pitanja i nedoumice koje vas muče. U periodu ste kada je strast naglašena kod vas, ali ona može ići na dva načina – ili ćete se strasno svađati ili strasno voljeti.

Ukoliko ste usamljeni, sami ste krivi za to. Interesenti postoje, ali vi umijete tako lijepo da “zatvorite vrata”, da je to pravo čudo…

Zdravlje. Način ishrane je na tapetu i nešto se mora mijenjati. Stariji bi mogli imati tegoba sa stomakom, ali i sa nekim hroničnim problemima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info